ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : 2811752080. ΔΕΥΤ-ΤΕΤ ΣΑΒΒ 10:00-16:00 - ΤΡΙ - ΠΕΜ - ΠΑΡ 10:00 - 21:00

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Στο Sosho.gr , η επιστροφή των προιόντων, ισχύει για αλλαγές/επιστροφές εντός 15 ημερολογιακών ημερών  από την ημερομηνία παραλαβής τους, και επιβαρύνεστε τα έξοδα αλλαγής/επιστροφής. Για όλη την Ελλάδα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εταιρεία courier ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ με την οποία συνεργαζόμαστε.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Για την επιστροφή των προιόντων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω e-mail στο sosho.shoes@gmail.com , είτε τηλεφωνικά στο 2811752080. Το νέο προιόν σας αποστέλλεται με την εταιρεία courier ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ , την επόμενη, απο την ημέρα καταχώρησης  του αιτήματος προς αντικατάσταση των προιόντων σας. Σημειώστε ότι για να παραλάβετε το νέο προιόν θα πρέπει να παραδώσετε στον αντιπρόσωπο της ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ το δέμα που έχετε προς επιστροφή. Απαραίτητη προυπόθεση για την αντικατάσταση των προιόντων είναι να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, δηλαδή να μην είναι χρησιμοποιημένο καθώς και να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία (μέσα στο κουτί του στα περιτυλίγματα του και μέσα στην σακούλα μεταφοράς) με την απόδειξη αγοράς του ή με οποιοδήποτε άλλου είδους συνοδευτικά έντυπα. « ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ».

Στην περίπτωση παραγγελίας χειροποίητων υποδημάτων κατασκευασμένα για εσάς, φτιάχνονται τα υποδήματα από την αρχή για εσάς , το κατάστημα Sosho Shoes δεν υποχρεούται σε επιστροφή χρημάτων ή σε αλλαγή προιόντος.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ

Το κατάστημα μας κατά την διαδικασία εκτέλεσης των παραγγελιών, προβαίνει σε έλεγχο των προιόντων, ούτως ώστε να εξασφαλίζει την άριστη ποιότητα τους. Σε σπάνια περίπτωση που παραλάβετε ένα προιόν που φέρει κατασκευαστικό ελάττωμα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω e-mail  στο sosho.shoes@gmail.com , είτε τηλεφωνικά στο 2811-752080 για να πραγματοποιήσετε την επιστροφή του προιόντος χωρίς να σας επιβαρύνουν τα έξοδα αλλαγής/επιστροφής. Το κατάστημα Sosho.gr επεξεργάζεται το αίτημα επιστροφής της παραγγελίας σας και δίνει εντολή στην μεταφορική εταιρεία ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ  να παραλάβει  το προιόν σας από την διεύθυνση που έχετε δηλώσει. Μετά την παραλαβή του επιστρεφόμενου προιόντος, επικοινωνούμε άμεσα μαζί σας για να ολοκληρωθεί η διαδικασία επιστροφής.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Το κατάστημα μας κατά την διαδικασία εκτέλεσης των παραγγελιών, προβαίνει σε έλεγχο των προιόντων, ούτως ώστε να εξασφαλίσει την άριστη ποιότητα τους και την ορθή αποστολή. Σε σπάνια περίπτωση που παραλάβετε ένα προιόν που  είναι διαφορετικό από το προιόν που παραγγείλατε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail στο sosho.shoes@gmail.com , είτε τηλεφωνικά στο 2811-752080 και να προχωρήσετε

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Ιδομενέως 36 , Ηράκλειο Τ.Κ. 71202 ΤΗΛ. 2811-752080 

Δευτέρα –Τετάρτη : 10:00π.μ.-16:00μ.μ

Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή : 10:00π.μ – 21:00 μ.μ.

e-mail: sosho.shoes@gmail.com