ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : 2811752080. ΔΕΥΤ-ΤΕΤ ΣΑΒΒ 10:00-16:00 - ΤΡΙ - ΠΕΜ - ΠΑΡ 10:00 - 21:00

ΟΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Προσωπικά Δεδομένα είναι κάθε πληροφορία που αναφέρεται στο υποκείμενο των δεδομένων, κάθε φυσικού προσώπου στο οποίο αναφέρονται τα δεδομένα και του οποίου η ταυτότητα είναι γνωστή ή μπορεί να εξακριβωθεί. Τέτοια στοιχεία αποτελούν για παράδειγμα το όνομα, διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης και φύλο του μέλους, αριθμός κινητού τηλεφώνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) καθώς και δεδομένα χρήσης, όπως για παράδειγμα όνομα μελους, κωδικός πρόσβασης και διεύθυνση IP. (Νόμος 2742/1997, Νόμος 3471/2006, όπως ισχύουν και οι σχετικές με αυτούς διατάξεις.)

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ

Κατά την επίσκεψη σας στο Δικτυακό τόπο και Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα και προκειμένου να εγγραφείτε ως μέλος στο sosho.gr και να ανοίξετε λογαριασμό προκειμένου να αγοράσετε προϊόντα από αυτό, να εγγραφείτε στην Υπηρεσία Newsletter του sosho.gr, να διασφαλιστεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε τόσο για τυχόν παραγγελίες σας όσο και για νέα προϊόντα μας, ή και να ασκήσετε τα δικαιώματα σας σύμφωνα με το νόμο και τους Γενικούς Όρους Χρήσης είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν( όπως ενδεικτικά όνομα, επίθετο, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων, ημερομηνία γέννησης, φύλο, αριθμός τηλεφώνου, στοιχεία πιστωτικής κάρτας κλπ.

Για την περιήγηση σας στο Ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν σας ζητείται από το sosho.gr κανένα προσωπικό στοιχείο. Συλλέγουμε τα παρακάτω στοιχεία από εσάς, τα οποία εσείς μας χορηγείτε οικειοθελώς για το σκοπό της εγγραφής σας ως μέλος στο sosho.gr και την δημιουργία λογαριασμού: Όνομα, επίθετο, ταχυδρομική διεύθυνση, φύλο, ημερομηνία γέννησης, τηλέφωνο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) και κωδικό πρόσβασης (password).

Στην περίπτωση που θα εκδώσουμε τιμολόγιο χρειαζόμαστε το όνομα της εταιρείας, Α.Φ.Μ. και διεύθυνση της έδρας της.

Επίσης για την εγγραφή σας στην υπηρεσία newsletter του καταστήματος μας με σκοπό την αποστολή σε εσάς ενημερωτικών δελτίων για το κατάστημα μας το sosho.gr και τα προϊόντα/υπηρεσίες του, τυχόν προσφορές κτλ, ζητάμε να μας χορηγήσετε την διεύθυνση ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (e-mail).

Επιπλέον για την αποστολή σε εσάς σύντομων γραπτών μηνυμάτων SMS με ενημερωτικά δελτία για το κατάστημα και τα προϊόντα/υπηρεσίες της, σας ζητάμε να μας χορηγήσετε τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου.

ΣΚΟΠΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του sosho.gr προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας με εμάς, την επικοινωνία μαζί σας, την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας για την οποία τα χορηγείτε καθώς και για λόγους στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών-πληροφοριών και δεν επιτρε΄πεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από τον νόμο στις αρμόδιες αρχές), χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν.2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορα.

Το sosho.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμένος σε κάποια υπηρεσία του sosho.gr τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης. Ειδικότερα τα στοιχεία μέλους (στοιχεία του λογαρισμού μέλους) διατηρούνται στους server του ηλεκτρονικού μας καταστήματος sosho.gr για διάστημα ενός (1) έτους.

Συνοπτικά ζητάμε τόσες μόνο πληροφορίες όσες μας χρειάζονται ώστε να απολαύσετε΄μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία: συνεπή παράδοση των προιόντων που παραγγείλατε, ασφαλή πληρωμή της παραγγελίας σας και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση βασισμένη στις ανάγκες και προτιμήσεις σας.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ,ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ

Έχετε , μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών και προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 εως 13 του Ν.2472/1997. Σε κάθε περίπτωση έχετε το δικαίωμα πρόσβασης και αντίρρησης (συμπεριλαμβανομένης διόρθωσης) σχετικά με τυχόν τηρούμενα προσωπικά δεδομένα που τον αφορούν και αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας από εμάς σύμφωνα με την παρούσα πολιτική . Για το σκοπό αυτό τυχόν αίτημα του θα πρέπει να απευθύνεται εγγράφως προς το sosho.gr στο : sosho.shoes@gmail.com , ή στο 2811752080.

Για οποιαδήποτε απορία ή πρόταση ή δήλωση που σχετίζεται με αυτά τα θέματα πρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας κάνοντας χρήση της ειδικής φόρμας επικοινωνίας ή όποια παρέχεται στο παρακάτω σύνδεσμο www.sosho.gr.

Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την επικείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.